Troost....

Raar op een website met de naam Keigezellig Feestje.....ja misschien in eerste instantie wel, maar naar veel gepieker, gepraat en aanvraag vanuit klanten besloten om deze catergorie toe te voegen. Het hoort immers ook bij het leven en we vieren ook graag het leven! 

In de catergorie troost verkopen we versiering, kaarten of kleine cadeautjes die worden gegeven om iemand op te beuren of te steunen tijdens moeilijke tijden, zoals bij verdriet, verlies of stress. Je geeft de ontvanger een gevoel van warmte en comfort en je laat hem of haar weten dat hij of zij niet alleen staat. We hopen met deze catergorie een waardevolle manier te kunnen aanbieden om steun te bieden aan iemand die door moeilijke tijden gaat.

Momenteel hebben we mooie ballonnen en kaarten in ons assortiment opgenomen. Het assortiment zal later nog uitgebreid worden. 

 

Veel producten zijn van vlinderkusje. Hieronder lees je waar vlinderkusje voor staat:

 

Over Vlinderkusje: 

‘Ik verweef je, en ik leef je…’

Wanneer er liefde is, zal iemand nooit verdwijnen, ook niet na de dood. Verweven in je dagen, levend in je hart. Voor altijd, omdat liefde voor altijd is. Vlinderkusje is ontstaan uit de drang deze liefde vorm te geven. Om verdriet te verzorgen, en de herinneringen en de liefde die overblijven te koesteren.

Onze Missie; Verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte maken voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Anja, oprichtster van Vlinderkusje, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.

© Vlinderkusje
Op alle teksten, gedichten en illustraties geldt de wet op copyright en deze mogen alleen gedeeld worden met Vlinderkusje duidelijk vermeld in een afbeelding, foto of tekst.

SINTERKLAAS 15%

Grootste assortiment in versiering en inpakartikelen.

klik hier

15% korting met

KORTINGSCODE: vroegepiet 

SUPER KOOPJES!

SHOP HIER

OP=OP

 

TIJDELIJK HOGE KORTING KERSTMIS

Voor Kerstmis >> shop hier

 

 

 

Facebook

Instagram

WhatsApp

© 2021 - 2023 Keigezellig Feestje | sitemap | rss